داعشهراسی در اربعین!
یکی از تاکتیکهای داعش برای دستدرازی و تخریب کشورهای اسلامی، بهرهگیری از داعش توئیتری و تلویزیونی بوده است؛ داعش با کنترلی که بر رسانههای جدید دارد، توانسته است بیشتر پیامهای خود را از این طریق با استفاده از ایجاد هراس عمومی و «النصر بالرعب» به مردمی که کمتر اطلاعی از سواد رسانهای ندارند، برساند و متأسفانه برخی از مدیران رسانههای مخالف با داعش هم برای مقابله با داعش همان تاکتیکها داعش را به کار گرفتهاند که ترساندن مردم از داعش با نشان دادن جنایتهای آنهاست. در این رسانهها فیلمهایی برای تخریب داعش نمایش داده میشود که دقیقاً استودیوهای داعش آنها را ساختهاند!
اکنون برخی مسئولان ناآگاهانه تلاش میکنند همان پروژههای داعش را در ایران جلو ببرند؛ اعلام خبر اسباببازیهای داعشی و احتمال جاسازی مواد خطرناک در اسباببازیها که حتی در کمتر از انگشتان یک دست اتفاق افتاده است، سبب شد که این خبر حاشیهای بر خبر عظیم اربعین سایه بیفکند و پیامکهای متعدد، شبکههای اجتماعی و تلویزیون و رادیو را دربر بگیرد. این در حالی است که مراسم اربعین نهتنها از نجف تا کربلا، بلکه از دهها مسیر دیگر جاری بود و هیچ اتفاق تروریستی در کشوری که بخشهایی از آن تحت اشغال داعش است، به وقوع نپیوست.
مردم و مسئولان عراقی در این همایش حسینی چند قابلیت مهم را از خود نشان دادند که شایسته تقدیر است؛ از مهمترین این قابلیتها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- مقابله با بیوتروریسم: علیرغم مشکلات بهداشتی در عراق، مردم و مسئولان این کشور تلاش داشتند که مواد غذایی سالم و بهداشتی را به دست زائران برسانند و تأمین امنیت غذایی در دهها مسیر منتهی به کربلا، برای 20 میلیون نفر، خود اقدامی مهم و ارزنده است.
2- مدیریت تجمعات انبوه: ایمنی و امنیت تجمعات انبوه و محافظت از مردم در برابر مخاطرات طبیعی که بر اثر فشار جمعیت و تراکمهای آن و ایجاد هراس در آن صورت میگیرد، در مسیرهای کربلا به خوبی به سرانجام رسید و با وجود فشردگی جمعیت، حادثهای اتفاق نیفتاد.
3- مقابله با تروریسم سازمانیافته: تروریسم سازمانیافته حزب بعث، داعش، القاعده و منافقین علیه شیعیان در عراق سالهاست که فعال است؛ اما این گروه در اربعین نتوانست کوچکترین کاری انجام دهد
/حکیمی فر/