زندگى نامه شهید دکتر مصطفى چمران | ||
مصطفى چمران در سال 1311 در تهران، خیابان پانزده خرداد، بازار آهنگرها، سرپولک متولد شد. وى تحصیلات خود را در مدرسه انتصاریه، نزدیک پامنار، آغاز کرد و در دارالفنون و البرز دوران متوسطه را گذراند؛ در دانشکده فنى دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و در سال 1336 در رشتة الکترومکانیک فارغ التحصیل شد و یک سال به تدریس در دانشکده فنى پرداخت. |
فرماندار بیجار از فعالشدن گشتهای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان در ماه مبارک رمضان خبر داد
بیژن زندیه در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر که در سالن شهدای گمنام فرمانداری برگزار شد، با تبریک آغاز ماه مبارک رمضان بر رعایت شئونات اسلامی در ماه ضیافت الهی تأکید کرد.
خطیب جمعه توپ آغاج ظهر امروز در جمع روزه داران توپ آغاجی با بیان اینکه بیش از دو هفته می شود که پزشک در درمانگاه شهر حضورندارد اظهارداشت: تمام تلاش مسئولان بهداشتی کشور در صدد ارتقای سلامت جامعه بوده ولی متاسفانه این قصه در شهر توپ آغاج علی الظاهر مورد غفلت قرار گرفته است .
حجت الاسلام حکیمی فرظهر امروز در جمع نمازگزاران شهرتوپ آغاج با بیان اینکه برخی ها «نرمش قهرمانانه»را خوب نفهمیده اند تاکید کرد:نرمش قهرمانانه را دست برداشتن نظام از آرامانهای خود دانستن،این اشتباه استراتژیک ادبیات سیاسی است که آنها مرتکب شده اند زیرانمی فهمند که نظام اسلامی از اصول خود عقب نخواهد نشست چون اصل قرآنی بر آن تاکید می کند؛و به تعبیر رهبر معظم انقلاب نرمش قهرمانانه به معناى مانور هنرمندانه براى دست یافتن به مقصود است؛ به معناى این است که سالک راه خدا - در هر نوع سلوکى - به سمت آرمانهاى گوناگون و متنوّع اسلامى که حرکت مى کند، به هر شکلى و به هر نحوى هست، باید از شیوه هاى متنوّع استفاده کند براى رسیدن به مقصود. «وِ مَن یُوَلِّهِم یَومَئِذٍ دُبُرَهُ الّا مُتَحَرِّفاً لِقِتالٍ او مُتَحَیِّزاً الى فِئَةٍ فَقَد بآءَ بِغَضَبٍ مِنَ الله»؛ هرگونه حرکتى - چه حرکت به جلو، چه حرکت به عقب - مثل میدان رزم نظامى، باید به دنبال رسیدن به اهدافِ از پیش تعیین شده باشد.
به گزارش ستاد برگزاری نمازجمعه توپ آغاج، حجت الاسلام حکمت حکیمی فر ظهر امروز29خردادماه در خطبه های نماز جمعه شهر توپ آغاج ضمن تبریک ماه مهمانی خداوند اظهارداشت: بندگی و عبودیت در ماه مبارک رمضان با تسلیم در برابر اوامر و نواهی الهی به اوج خود می رسد.
س 731: دختری که به سن تکلیف رسیده، ولی به علت ضعف جسمانی توانایی روزه گرفتن ندارد، و بعد از ماه مبارک رمضان هم نمیتواند قضای آن را به جا آورد تا اینکه ماه رمضان سال بعد فرا میرسد، چه حکمی دارد؟